Sulmi ndaj gazetarit Krasniqi, IPK rekomandon suspendimin e rreshterit policor

Blog post description.

LAJMEKOSOVE

8/12/20231 min read

Inspektorati Policor i Kosovës ka rekomanduar suspendimin e rreshterit policor, pas sulmit ndaj gazetarit të Nacionales, Vullnet Krasniqi, gjatë protestës së djeshme në Prizren

Sinjali mëson se bëhet fjalë për rreshterin,Kujtojmë që sipas disa pamjeve të publikuara nga momenti i sulmit, prezentë janë rreth katër policë nga të cilët gazetari Krasniqi ka kërkuar që të reagojnë, por ata nuk kanë marrë masa në mbrojtje të tij.Ndryshe, Policia e Kosovës ka bërë me dije se ka arrestuar personin, i cili dyshohet se ka sulmuar gazetarin e Nacionales dhe kameramanin.

Incidenti ka ndodhur dje pas faljes së namazit të xhumasë në Prizren, ku është mbajtur një protestë në kundërshtim ndaj Dokufest-it.