Sot Kryetari I LDK për Suharekë Z.Ardian Shala ka Datëlindjen.

MAGAZINALAJMEKOSOVE

8/9/20231 min read

Sot kryetari I LDK për Suharekë Z.Ardian Shala ka Ditëlindjen.

Ne si faqe informuese, ndër më të rejat në Kosovë dhe në rajon i urojmë doktorit jetë të gjatë dhe të lumtur, në rrugëtimin e tij .

Shëndet dhe suksese !