Policët e rinj nga komunitetet pakicë nisin punën në veri të Kosovës

KOSOVELAJME

7/27/20231 min read

Këtë javë në veri kanë nisur punën policët e rinj nga komunitetet pakicë, ka njoftuar përmes një postimi në Twitter, Albin Kurti.

Ai tregon se 45 nga oficerët janë serbë, 16 boshnjakë, 8 romë, ashkali dhe egjiptianë dhe 3 turq.

“Zyrtarët nga komunitetet joshumicë kanë filluar punën këtë javë në veri të vendit. 45 nga oficerët janë serbë, 16 boshnjakë, 8 romë, ashkali dhe egjiptianë dhe 3 turq. I falënderojmë për shërbimin e tyre dhe i urojmë suksese”, shkruan Kurti në Twitter.