Pishina e Gërmisë për sot do të jetë e mbyllur “për shkak të motit”

LAJMEKOSOVE

7/27/20231 min read

Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur se për sot Pisha e Gërmisë do të jetë e mbyllur.

Në njoftimin e lëshuar në Facebook thuhet se kjo do të bëhet për shkak të motit jo të mirë.

“Pishina e Gërmisë sot do të qëndrojë e mbyllur për shkak të motit dhe pastrimit gjeneral që do t’i bëhet hapësirave të pishinës së Gërmisë”