“Pashije”, besoni ose jo mbi 300 femra dhe një burrë e kanë këtë emër në Kosovë

LAJMEKOSOVE

8/19/20231 min read

Që shqiptarët janë kreativë e dëshmon edhe vënia e emrave të ndryshëm që i kanë vendosur pasardhësve të tyre.

Një emër interesant është edhe emri Pashije të cilën e bartin hiç më pak se 340 femra në Kosovë.

Interesant është fakti se këtë emër e barttë edhe një mashkull.

Sipas listës të publikuar nga Agjencia e Statistikave të Kosovës, janë 98 gra që mbajnë këtë emër në komunën e Kamenicës.

Duke klikuar KËTU mund të kërkoni se sa persona kanë emrin e njëjtë me ju.