Nënkryetari i Prishtinës: Dorëheqjet rend, me shpejtësi të vajit në tepsi

KOSOVELAJME

8/8/20231 min read

Nënkryetari i Prishtinës, Alban Zogaj ka ironizuar me dorëheqjen e Ministrit të Mbrojtes, Armend Mehaj.

Zogaj përmes një shkrimi thotë se “Dorëheqjet rend’ me shpejtësi të vajit n’tepsi!”.Sot është raportuar se Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka dhënë dorëheqje, dhe do të zëvendësohet nga koloneli i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Ejup Maqedonci.

Sipas këtyre raportimeve, kryeministri Kurti ka pranuar dorëheqjen e ministrit Mehaj, i cili ka kërkuar lirimin nga detyra.

Mehaj raportohet se ka ofruar dorëheqje për arsye familjare.