Ndërron jetë nobelisti shqiptaro-amerikan, Ferid Murad

LAJMEKOSOVE

9/6/20231 min read

Mjeku me famë botërore, nobelist në fiziologjinë e mjekësisë, Ferid Murad njoftohet se ka ndërruar jetë gjatë së martes.

Lajmin e kobshëm e ka bërë të ditur miku i tij nga Amerika.

Murad që ishte i njohur botërisht, kishte prejardhje nga Gostivari.

Me origjinë ishte shqiptare, të cilën gjë ai asnjëherë nuk e mohoi dhe deklaroi me plot krenari në paraqitjet e tija publike.