LDK në festën me mërgimtarët

LAJMEKOSOVE

8/6/20231 min read

Në festën e LDK- së me mërgimtarët tanë, 2 gusht, ditë kjo tashmë tradicionale ku u takuam me shumë përkrahës dhe veprimtarë që jetojnë e veprojnë në shtete të ndryshme , por që të gjithë qëllim kan Kosovën e zhvilluar dhe të përparuar.

Në koktejin e organizuar , kryetari Abdixhiku ngrehu dolli duke uruar për suksese te përbashkëta në sfida dhe fitore të reja ! Poston në rrjetet sociale Ardian Shala Kryetari i degës të LDK's në Suharekë