Kuvendi merr masa shtesë të sigurisë

LAJMEKOSOVE

7/27/20231 min read

Më 13 korrik deputetë të pozitës dhe opozitës u përleshën në sallën e Kuvendit të Kosovës.

E pikërisht për këtë shkak janë ndërmarrë masa shtesë të sigurisë.

Policë civil janë vendosur brenda korridorit të kuvendit.

E po ashtu edhe zyrtarë të Kuvendit të Kosovës, janë vendosur edhe tek pjesa e mediave.