Drejtori Shabani ishte në dijeni për shkeljet që po i bënte.

LAJMEKOSOVE

8/22/20231 min read

Drejtori Shabani ishte në dijeni për shkeljet që po i bënte.

Pas hulumtimit të një gazetari të portalit tonë Informohu.press del se zoti Shabani ishte në dijeni për shkeljet që po i bënte dhe atë po zbatonte kërkesën e kryetarit Bali Muharremaj.

Në video që do ta ndiqni,z.Shabani gjatë një debati me një asambleist të Lidhjes Demokratike të Kosovës e pohon dhe pajtohet se “lidhem me një fjalë të Kryetarit :edhe nëse është shkelje ligjore,rrugët po shtrohen dhe kush shkon në përgjegjësi nuk e di”,kësisoj drejtori Shabani edhe pse njoftohet për mundësinë që zyrtarët Komunal me këto veprime atakohen me Ligjin ai nuk pendohet por vazhdon me avazin e vjetër.