Daljet nga Kosova, kjo është gjendja në pikat kufitare

KOSOVELAJME

8/20/20231 min read

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka përditësuar të dhënat gjendjen në pikat kufitare.

Aktualisht pritje ka në Merdar, 60 minuta dhe te Dheu i Bardhë, 40 minuta.

Në Mutivodë pritjet po zgjasin deri në 10 minuta, ndërsa në pikat tjera fluksi nuk është aq i madh.