Bali Muharremaj deklarohet pas arrestimit të dy zyrtarëve të lartë të Komunës së Suharekës

LAJMEKOSOVE

8/22/20231 min read

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj në një prononcim për Gazetën Insajderi, ka deklaruar që nuk ka qenë në dijeni për arrestimin e dy zyrtarëve, por më pas është informuar

Muharremaj, u shpreh se si komunë do i respektojnë institucionet e Kosovës dhe vendimet e tyre që do ti marrin.

Ai tha se puna në Komunën e Suharekës do të vazhdoj si më parë.